Gjør leiligheten til ditt eget hjem

Når du kjøper en ny leilighet vil du gjerne sette ditt eget preg på den – fordi leiligheten skal bli ditt nye hjem.
Ved kjøp av en leilighet på Gamlegrendåsen Terrasse har du mulighet til å bestemme ganske mye selv, uten at dette fører til tillegg i pris.

 

Velg mellom ulike farger og parketter

Boligene i Gamlegrendåsen Terrasse byr på flere valgmuligheter med og uten tillegg i pris. Blant annet kan du velge mellom fire standardvalg på veggfarger og to standardvalg av 1-stavs eikeparkett. Dessuten er det fritt valg mellom fargene på kjøkkenfrontene som tilbys fra Sigdal til modellen Uno Palett.

Du velger planløsning

Hvilken planløsning passer for deg? Ønsker du å skille kjøkkenet fra stuen, eller kunne det vært kjekt med 2 bad? Vi har leiligheter og løsninger som kan tilpasses de fleste behov. Blant annet kan du for leilighetstypene 04, 04B og 19, velge mellom to eller tre alternative planløsninger, mot et fastpristillegg.

Gjennom det ordinære tilvalget kan du gjøre andre spesialtilpasninger, som for eksempel å utvide kjøkkenet der det er plass til dette, eller velge andre fliser til bad og WC. Sammen med vår totalentreprenør skal vi bistå med å finne de beste løsningene i ditt nye hjem.

 

Ditt eget preg

Alle vil sette sitt eget preg på sin bolig. Her har du muligheter til å gjøre nettopp dette gjennom standardvalg uten tillegg i pris, og gjennom den ordinære tilvalgsprosessen.
 

Her ser du hvilke parketter du kan velge mellom, uten tillegg i pris.

Meld din interesse i skjema under, eller ta kontakt med våre meglere direkte...

Meld din interesse

Kontakt megler

Eiendomsmegler1 BV AS

Lars Martin Nilsrud
+47 926 29 560
lars.martin.nilsrud@em1.no

Marius Haraldstad
+47 959 63 408
marius.haraldstad@em1.no